Entrecôte med Café de Paris-smörfrånGrillmat LCHF. Foto MikaelEriksson. Fredagen inleddes med en mycket trevligintervju av Bo Zackrissonfrån LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
I veckan har jag ju inte frukostbloggat. Och jag har inte alls gjort några nya spännande saker till frukost heller, enklare men väldigt goda (som vanligt
Ni är säkert många som förtvivlat undrat vart receptet på förra veckans ugnsfalukorv tagit vägen. ) Då kan ni pusta ut nu för jag har inte glömt bort det, haft lite knappt med tid bara
En kruka bladpersilja. Bryn kycklingeni smör och lägg i slow cookern (eller vanlig gryta). Bryn salladslök, vitlök och schalottenlökar och lägg i grytan
Det kan vara allt från knäckebröd till mjuka limpor, frukostbullar eller filmjölkbröd. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Denna gryta var från början helt ogenomtänkt. Veckansvegetariska. Massvis med gurkmeja såklart. Vi hade ingendirekt mat hemma och jag letade runt iskafferiet och kylskåpet och fickihop denna gryta
Det blev den här pajen, som få bliveckansvegetariskainslag. För ett par veckor sedan döptes mittlilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.