Veckosallad,. Veckosallad,. Veckosallad. 11 februari 2017 @ 19. 31. Ca 10 portioner1 kg vitkål3 grovt rivna morötterEn halv purjolök eller en rödlök1-2paprikaDressing
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Ingr. 800 g vitkål, 140 g bacon, 2 gul lök, 2 msk olja, 1 dl köttbuljong av tärning, ½ dl vitvins- eller äppelcidervinäger, 1-2 msk worcestersås, 1 dl Hellmans majonnäs, 1 dl creme fraiche, salt, peppar, ev gräslök eller purjolök
Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding. Så gott. Eftermiddagen har jag tillbringat i trädgården och snart så börjar det bli ordning
Här får ni receptet på en brutalt god Caesarsallad helt i min smak. Istället för parmesan så använde jag en god lagrad svensk hårdost och toppade med knapriga frön och citronmarinerad rödlök för en härlig smak och färg
Jag älskar grönsaker och sallader i alla dess former men så här på vintern äter jag dem gärna varma. Det ger en bättre mättnad och skön känsla i magen tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.