Jag kan tänka mig att dem gör sig bra som hamburgare med asiatisk touch.Ströbrödet och kokosen bidrar till en härlig, saftig konsistens åt biffarna och den sötsura såsen i kombinationen med soja ger en sötsyrlig karaktär.8 biffar
Sådär, nu har jag kommit igång med att testa nya recept igen. Efter att ha suttit med mina klippböcker härom dagen fann jag några recept som jag har som mål att testa under detta år
Härligt goda färsbiffar som får smak av fetaost och basilika. Färsbiffar. Färsbiffar. Färsbiffar. Fetafyllda färsbiffar med tomat och basilikagräddsås 13 propoints
Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Ingredienser Portioner. 4 400 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 msk potatismjöl 1 dl mjölk 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 dl mellangrädde 1 tsk soja smör till stekning Till servering basilika eller persilja hackad rödlök oliver pasta, couscous eller potatis Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.