Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Mix the almond butterand aquafaba. Dessutom är de vegana, då aquafaba har använts istället för ägg. They contain no flour and are therefore gluten-free
They are gluten free and suitable for vegans. De är glutenfria och passar även veganer. These cookies are chewy and soft and have a taste of almonds and cardamom
Blanda smör och jordnötssmör i en stor skål. Tillsätt socker och farin socker och blanda tills det blir krämigt, en elvisp funkar alldeles utmärkt till detta
This cake is inspired by her, I chose to make it veganand topped it with a "cream cheese" frosting. Den här kakan är inspirerad av henne, jag valde att göra den vegan och toppade den med en "cream cheese" frosting
Lägg sedan till resterande ingredienser. Spoon out the cookies on a baking sheet covered baking pan. a HÄR) 0,5 dl mandelmjöl3 msk kakao1 tsk vaniljextrakt0,75 dl jordnötssmör ( eller choklad jordnötssmör som jag använde. ChocolatePeanutButterCookies2 egg whites1/2 cup + 1/4th cup powdered sugar replacement1/4th cup almond flour3 tablespoons cacao1 teaspoon vanilla extractA little less than 1/2 cup peanutbutter (or chocolatepeanutbutter that I used. a HÄR) 0,5 dl mandelmjöl
Soft cookies with the taste of peanutbutterand the coffee is not so bad. Add peanutbutter, sugar, espresso, baking powder and salt and mix until combined
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.