Kombinerat med ett "caramel crunch" som är gjort på grekiska surdegsskorpor samt chokladtahinisås och sesamfrön så blev denna frukostskålen helt fantastisk
Det är veganskt, glutenfritt, laktosfritt, äggfritt och sockerfritt. Crunchy Caramel Barks. + 1 dl grekisk eller turkisk yoghurt (kan uteslutas för veganskt)
Raw och vegan. Raw och vegan jordgubbsglassbitar. instagram 100kitchenstories. "Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om min glasskonsumtion här i Australien
I dessa vackra glasskålar från Room99 så gömmer sig nämligen vegansk och raw kokosglass som är serverad med dadelsirap, kokosflingor och karamelliserad surdegscrisp
Och voilà så har du ett veganskt och raw alternativ till krämiga mjölkprodukter. Men jag använder mig minst lika gärna utav havremjölk, mandelmjölk och kokosgrädde, fixar smoothien krämig med hjälp av avokado och blandar cashewgrädde i kalla såser
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Vid servering, toppa med extra hampafrön, hackad mandel och cashewnötter. 100 g cashewnötter (blötlägg i lite vatten över natten, för ännu slätare glass)
Pour the icecream into a loaf pan and stir in blobs of salted caramel spread and mix a little. Some time ago, a grocery store had on offer for salted caramel chocolate butter and everything with salted caramel is just so good, so I had to buy a jar
Veganska snickers bites. Detta är lite mer komplicerat, men. Jag hade gjort småplock i mängder (kommer troligtvis visa i ett annat inlägg, annars är det bara att kika in på min insta story på såväl @1ookitchenstories och @psuonvieri) och som efterrätt hade jag förberett ett ganska oplanerat och spontant recept på veganska nyttiga icecream snicker bites. 4 msk vegansk naturell yoghurt (jag hade från Alpro)
Grind the Cashews into a super fine flour in a blender. These IceCreamSandwiches have a Chocolate Chip Mint Filling that I originally created for one of the swirled pies in my eBook 'The Dessert Revolution'
Denna gång har jag gjort en fantastisk vegan chokladbrownie med glass, browniebitar och choklad. Som vanligt så vill jag inte göra det komplicerat för er, så även detta är ett enkelt recept
Caramel. En stund innan det är dags att äta glasstårtan kan man göra caramelsåsen. Häll sedan på caramelsåsen på samma sätt, över chokladen och glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.