Lördag igen. Tycker att veckorna rusar i väg, och jag klagar inte. I alla fall inte nu, men när det blir skönare väder vill jag att tiden saktar in lite igen
Söndagsfikat är fixat och klart med mina veganska vaniljhampa- och fikonrutor. 3-4 tsk agave sirap (eller honung om du inte är noga med att ha det veganskt)
Vegan Mockamousse. En enkel, men väldigt god mousse bjuder jag på idag. Jag blandade bara ihop allt, men vill man ha en slätare konsistens kan man använda en stavmixer
För den som vill börja året med lite nyttigare godis, har jag här en vegan version. Chocolate Squares. For those who want to start the year with a little healthier sweets, here is a vegan version
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter
Den här helt veganska soppan med rotfrukter, vitkål och vita bönor är ett exempel. Vi äter soppor i ur och skur här hemma, i synnerhet på vintern när man behöver lite extra värme inombords
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.