Dessa dagar brukar jag ofta baka denna veganska äppelkakan. Jag har bestämt mig för att äta bättre, att dra ner på köttet och äta mer vegetarisk, mer frukt och grönt
Veganska och glutenfria kex på bara tre ingredienser och som barnen tycker om. Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst
Lägg på de bär du tycker om. Rör ihop ägg och socker. Blanda ner mjöl. Tillsätt det smälta smöret. Grädda kakan i 160 grader i nedre delen i ugnen i ca 20 minuter
Tillsätt vattnet och mixa en stund till tills det hela får en smörig mjukglasskonsistens. Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Kanske får du oväntat finfrämmande, eller bara oväntat starkt sug efter glass. Min fina mamma kom till min stora glädje med en massa röda vinbär häromveckan, den här glassen är bara ett av många recept som kommer att komma upp på bloggen med tema röda vinbär – hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.