Veganska pannkakor – snabbt och enkelt recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 dl Sojamjölk, osötad
  • 11 tsk Bakpulver
  • 14 1/2 dl Vetemjöl eko
  • 13 msk Flytande eller smält mjölkfritt margarin
  • 11 msk Strösocker
  • 12 nypa Salt
  • 1 Mjölkfritt margarin att steka iBlanda mjöl och bakpulver i en stor bunke.
  • 1 Blanda ner sojamjölken samtidigt som du rör runt i smeten.
  • 1 Häll i socker, margarin och salt.
  • 1 Blanda runt smeten, det gör inget om det finns kvar några klumpar, det gör pannkakorna lite fluffigare.
  • 1 Värm stekpannan till ca 3/4 av full värme, lagom temperatur varierar från spis till spis.
  • 1 Ta i margarin i stekpannan och häll 1-1 1/2 dl smet i den.
  • 1 Vänd pannkakan när ovansidan har stelnat och undersidan har fått en fin färg.
  • 1 Lägg upp och ät!♥ Om du vill kan du toppa med t.ex bär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.