Det jag satsade på var en kombination av GodaMiddans Fooled Pork, Gaashuds Pulled Jackfruit och Serious Eats Kansas Style Barbequesauce med en rejäl touch av vad jag själv tyckte lät vettigt och gott
Jag tror också att det fungerar att göra grytan några timmar innan gästerna kommer och att sen värma på den (men vänta med att ha i oumph och färsk timjan)
Pulledoumphen passar verkligen väldigt fint med den fettiga och sötstarka coleslawen. Ta fram en stor skål, fyll den med kallt vatten och stjälp sen i stavarna
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Pulled älg slår pulled pork med hästlängder. Vi åt det tillsammans med sallad och vitlökssås. Hacka de färska kryddorna och blanda ihop med resten av ingredienserna
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.