This is a dish where you can use any vegetables, simply use those you already have at home. Jag gillar curry maträtter mycket och man kan själv välja hur "hot" man vill ha sin mat genom mängden av röd currypasta
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Kvällens måltid blev kyckling curry. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
12 msk panang curry. 1Tillsätt 2 msk curry och blanda ihop med kokosmjölken. 1Ta köttet från den första stekpanna och lägg i curryblandningen och blanda väl
Det finns inte mycket som värmer bättre i vinterkylan än en indisk curry. Grunden i en indisk curry är att först steka en smaksättning med färska kryddor, som brukar bestå av vitlök, ingefära och chili, samt något som ger konsistens
4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
I oktober fick jag en Smakbox och där i fanns en Green Curry-kryddmix från Santa Maria. Green curry med kyckling och grönsaker4 port. 1 påse Santa Maria Asian Spices Green Curry. 1 påse Santa Maria Asian Spices Green Curry
Urgod curry dressing som är riktigt gott till kycklingburgare. Curry efter smak. Curry efter smak. Min man fyller 40 år idag så då tänkte vi passa på att grilla lite och om en månad så blir det stor fest på tomten
Krydda dem med salt och orientalisk curry. (Jag använder rätt mycket curry. 1 tsk Orientalisk curry. Använd en lergryta som stått i vatten i minst 30 min om den är använd, och minst 2 timmar om den är ny
I sin blogg hävdar Billy Butt att man inte alls behöver så många kryddor med indisk matlagning utan att man med chili, curry, spiskummin, gurkmeja, garam masala och koriander kommer väldigt långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.