Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomateroch babyspenat i Recept kommer här nedanför
Fyll pajskalet med de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över. Den här saknade lite kryddor, men dem kanske rann ut tillsammans medäggstanningen genom pajformen, vad vet jag
Vispa ihop ägg, grädde och ost. Lägg squashskivorna i botten. Den vegetariska ugnsomeletten serverade jag med kallskuren rostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Denna maträtt kan göras vegansk om man utesluter parmesanen och byter ut ägget mot ägg-ersättning. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumi och så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Lägg svampen i kall stekpanna och fräs tills den blir lätt brynt och eventuell vätska dunstat. Fördela champinjonerna och zucchinin i pajskalet tillsammans medtomaterna
När quinoan har svalnat lite, ha i det i skålen tillsammans medäggoch potatismjöl. Mear-free Monday igen och då denna gång med smakrika quinoabiffar med soltorkade tomateroch mozarella
Tillsätt också crème fraiche ochäggoch kör ihop till en deg. Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomateroch en fårost med smak av soltorkade tomateroch oregano
Häll på äggsmetenoch sänk värmen. Omelett med spenat, ruccola, tomater & parmesan. Jag blev verkligen toknöjd med middagen och jag kan erkänna att jag tryckte i mig hela helt på egen hand
Pensla med det sparade ägget. Vik över en del av duken över kvargen ochlägg på ett passande fat som du sedan lägger en tyngd på (jag använde två stycken en kilos hantlar)
Mixa dem med olja ochäggvita. Mixa ihop ägg, äggula, grädde och ost och häll över pajen. Den här gången fick det bli en vegopaj med kokta linser och brunt hirsmjöl i pajskalet och en fyllning av brysselkål, romanticatomateroch mozarella
Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.