Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsås och zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
På sistone tycks min vardag har bombarderats av bilder på pizzor från alla håll och kanter. fyra år sedan jag sist gjorde pizza från scratch kände jag att det var god tid för mig att göra slag i saken och ta mig an uppgiften
Häromdagen gjorde jag kålpudding, klassisk i sin goda smak men med en vegetarisk twist. Den klassiska svenska husmanskosten glöms lätt bort när det finns så mycket annat, men när jag väl lagarhusmanskost slås jag alltid av att det är så fantastiskt gott
Har inte haft tid att lägga upp receptet förns nu men till middag så testade jag att laga ett recept på en vegetarisk version av Biff ála Lindström till familjen
Vi försöker hålla ner på sojaprodukterna, framförallt för att barnen får en del sådant i skolan och jag tror inte det är så bra att leva av enbart soja
Hösten gör sig påmind på fullt allvar och har du lyxen av att ha lite fryst rabarber kvar så återupplev lite sommarsmaker genom att göra den här enkla och goda rabarberpajen
Sommar är lika med grillkvällar som är lika med kött, det är en uppfattning som jag tror många har, men jag föredrar i princip alltid vegetariskt på grillen
Emma-Lous Mac ‘n cheese (Sverige) á amerikansk Thanksgiving (vegetarisk gratäng). Gjorde coleslaw som jag sa häromdagen, tyckte att det var en riktigt bra idé att ha som tillbehör för måltiderna när fantasin tryter till
Vegetarisklasagne gjord på zucchini istället för pasta. Lättlagad och riktigt god. Zucchini innehåller ganska mycket vätska och lasagnen kan bli vattnig om du inte pressar ur spenaten
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.