Min VegetariskaLasagne. Här kommer ett supergott recept på lasagnemed tomatsås på två sätt, grillad aubergine, zucchini, mozzarella och sjöar av parmesanbechamel
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaostoch tomatsås
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Vi käkade gratängen med lite färska grönsaker och oliver. Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Varva i en ugnssäker form lasagneplattornamed grönsaksröra, riven ost, fetaost, oliver och spenat. Smaka av med salt, peppar och färsk strimlad basilika
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.