Vegetarisk meny: paella och trippeldessert
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st
  • gula lökar
  • 2 st
  • morötter
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 2 msk
  • olivolja
  • 4,5 dl
  • basmatiris
  • 1 paket
  • saffran
  • 1 liter
  • vatten
  • 2 tärning(ar)
  • grönsaksbuljong
  • 2 st
  • paprikor
  • 1 burk(ar)
  • kokta kikärter
  • 2 dl
  • gröna ärter
  • svarta oliver med kärna
  • 1 tsk
  • salt
  • 1 paket
  • 1 krossade tomater
  • 1/2 tsk
  • salt
  • 1 tsk
  • strösocker
  • 1/2 tsk
  • sambal oelek
  • 1 burk(ar)
  • persikor
  • 1 dl
  • vispgrädde
  • 4 msk
  • strösocker
  • 1 burk(ar)
  • kesella
  • 1,5 tsk
  • vaniljsocker
  • hallon
  • savoiardikex

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.