Allt i ett gratäng medkikärtor, champinjoneroch färskost. Smaksätt det med saltet och vitpepparn. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
salt och peppar. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkade tomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetarisktoch på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetarisktoch på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
pastasvartaoliverkikärtor, en liten burksoltorkade tomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Vegetariskapastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.