Jag gillar att ha det stektaägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumi och så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås)
Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Börja med grönkålen. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Lägg i zucchinibitarna med snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna och stekte köttbullar och prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stektaägg när allt var klart
Det är gott med hamburgare. För den som vill finns det finns många sorters färdiga vegetariska hamburgarbiffar i marknaden, men det är enkelt att göra en egen smet och steka egna vegohamburgare
Värm upp stekpanna med lite olja i. Använd inte för varm platta och helst i början använd locket på pannan att äggvita blir genomstekt och inte slemmig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.