Vegetarisk vecka.
Rågfors, träning, kost & allt där emellan.
Rågfors, träning, kost & allt där emellan.
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 133 g rent kött per dag, till detta tillkommer även charkprodukter som t.ex. pålägg & kött som finns i frysta färdiga varor. På ett år ligger dessa siffror på 48,6 kg rent kött per person/år, 23,4 kg charkprodukter per person/år & 10,8 kg fryst kött som i t.ex. färdigrätter. När man räknar dessa siffror räknar man inte med hur mycket kött som egentligen förbrukas per person, alltså, om en person äter 48,6 kg kött på ett år, har dennes persons köttförbrukning uppnått ca 85 kg kött, då räknar man med slaktvikten samt ben. Globalt ligger genomsnittliga köttförbrukningen på ca 40 kg kött per person/år, Sverige ligger på plats nummer 37 bland länder som förbrukar mest kött.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.