Den här gången blev det en vegetarisk variant med fänkål, zucchini ochcitron, väldigt god. Hetta upp rikligt med olja i en kastrull och fräs löken tillsammans med fänkål och zucchini
Receptet på biffarna kommer från Tuvessonskan, sedan kokade jag bara bulgur i grönsaksbuljong- ochcitronvatten samt serverade med tacomajo (blanda ihop tacosås med majonäs, spä ut med lite yoghurt om du vill) och stänk över srirachadroppar för extra oumph i käften
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Halvera körsbärstomaterna. Toppa med gräslök och servera med nykokt jasminris. Krydda med salt. Blanda kokosmjölk, vatten och currypasta i en stekgryta
På något sätt infinner sig ett LUGN när man startar upp en ny veckomatsedels-eramed en jämn nuffra. Kokade helt enkelt snabbnudlar med grönsakskyddsmak, stekte lite quornbitar i kokosolja och wokade på broccoli, sockerärter, morot, rödlök & vitlök, koriander, soja och lime
x mangosås (denna + yoghurt + citronpepparoch salt). På burken stod det att man kunde laga grytbasen antingen med kött (kyckling) eller vegetarisktmed blomkål och linser, men jag alternerade lite och använde mig av quornbitar tillsammans medtomat, morot och gullök
Hacka tomatenoch mortla fänkålsfrön. När jag äter vegetariskt använder jag mig hellre av ett helt annat protein och försöker göra en maträtt utan dessa substitut
Förutom de recept jag kommer dela med mig av finns mer inspiration här. Jag gillar att använda bönor, speciellt i vegetariska recept, eftersom de ger bra mättnadskänsla och är väldigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.