Brukar ha blandad tur med mina vegetariska biffar men denna gången blev det full pott. Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av
Till biffarna på bilden åt vi hemgjorda potatisklyftor som var rester från dagen före samt en stor sallad med blandade grönsaker, bland annat grillad majs som är så gott
Servera med chutney eller chutney blandad med yoghurt. TipsVariera med olika dipsåser/dressingar, t ex guacamole, blue cheese, vitlökssås eller majonnäs
Eller öppna påsen med färdiga wokgrönsaker. Woka grönsakerna i en wok eller tjockbottnad gryta. Jodå, jag kör med en vecka inspirerad av medelhavskost – och det måste väl vara grönsaker och olivolja
sesamfrön. Woka grönsakerna i en stekpanna med lite olja + sesamolja till de börjar bli lite glansigt. Häll på japansk soja, risvinsvinäger och äggnudlarna och woka någon minut till så att smakerna blandas
Servera wokenmed nudlar. Eftersom jag lagar ganska mycket mat med kokosmjölk tänkte jag det skulle vara trevligt att testa någon smaksatt version för lite variation
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.