Vegetariska dumplings - Tofu, kinakål och böngroddar
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 fyrkantiga dumplingplattor
  • 5 dl fint strimlad kinesisk kål
  • 2½ dl böngroddar
  • 4 finhackade böngroddar
  • 1 finriven morot
  • 250 g fläskfärs
  • om du inte är vegeterian
  • 2 msk torr sherry
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 msk sesam olja
  • 60 g hackad tofu
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 2 cm finhackad röd chili
  • 1 dl hackad färsk koriander
  • 2 tsk mortlad schezuan peppar
  • 1 msk ostronsås
  • finns vegetarisk variant gjord av svamp
  • 1 ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.