Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er poké bowl med era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
Personligen har jag dragit mig för att göra dumplings då det verkar jobbigt och svårt men dessa var lätta att göra även om man behöver vara lite fingerfärdig
Servera dina dumplings med dippsåser, vitkålsslaw, edamamebönor och ris. Dumplings. Byt plats på korgarna efter halva tiden och glöm inte att lägga lock på översta korgen
Tärna tofun och blanda med majsstärkelse i en skål. När tofun är helt täckt steker du den i generöst med rapsolja tills den är härligt frasig och gyllenbrun
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Öppna och häll av burken med böngroddar. Det är min standardgrej att beställa när det vankas Thaikiosk eller restaurang och jag måste säga att det känns helt awesome att kunna laga den minst lika god själv hemma, och dessutom på ungefär samma tid
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.