I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Förutom allt jag nämnt ovan är det också en maträtt som är praktiskt att ha med sig i matlådan. Det finns flera anledningar till att den lever kvar än idag
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Hetta upp en stekpanna med olja och klicka ut plättar meden sked. Blanda sedan quinoan med rödkål, vit balsamvinäger, olja och smaka av med salt och peppar
Tillsätt curryn och låt den fräsa med. Den här rätten lagade jag ofta när jag var student. Hyvla vitkolen runt meden osthyvel och låt den puttra i såsen tills den är mjuk men ännu lite krispig
Det finns en hel massa gott man kan trolla fram med linserna, biffar, fiskgryta, soppa, Mullygatawny soppa (ni vet den där som grevinnan äter på nyårsafton), ja man kan faktiskt till och med baka kakor med linser i
Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Du kanske gillarMinipizzor på aubergineHållbar November Challenge och vegetarisk månadFörsta veckan av min vegetariska månadLins- och rödbetsbiffar med cole slawAtt göra ett medvetet val av skor
Vår vegetariska stroganoff blev en ”rensa-kylskåpet-variant” menmed mycket gott slutresultat. Stroganoffen blev otroligt mättande med halloumiost, färska och smakrika kastanjechampinjoner samt paprika i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.