I veckan testade vi något nytt som förrätt. Vi gjorde vegetarisk gratäng med Orzo mix. Jag har aldrig testat denna grynblandning, men det var riktigt gott
Om man istället önskar att ge ett vegetariskt alternativ till sitt barn blir det lite krångligare. Jag har fått en fråga om vegetariska alternativ till berikning av barngröt om man inte önskar att använda paltbröd eller blodbröd
Jag börjar med att tillägga. Om det är någon krydda du ej gillar så minska den, eller uteslut den. Blanda alla ingredienser på listan från krossade tomater till och med strösocker i en gryta
Det här är verkligen ett perfekt alternativ till den klassiska julskinkan. Du kan givetvis välja andra rotfrukter också, palsternacka är väldigt gott, även sötpotatis passar riktigt bra
Vegetariska frikadellerDetta är det bästa receptet jag har testat på vegetariska "kött"-bullar. En favorit både hos vegetarianerna och köttätarna i familjen
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.