Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Uteätande i all ära men i hemlighet längtar jag hem till middag med Calle och Clara, och imorgon när jag åter är på bästkusten tänker jag önska mig halloumistroganoff till middag
4 2 morötter i stavar (2 morötter motsvarar ca 150 g) 1 hackad gul lök 1 msk olja till stekning 2 msk tomatpuré 1 dl torra röda linser 300 g krossade tomater 1 msk konc grönsaksfond 1 tsk honung 2 1/2 dl havre- eller sojagrädde (alt vanlig grädde) 1 tsk torkad timjan 200 g små vita bönor 200 g halloumiost i stavar 1 krm salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med salt och peppar. Stek löken några minuter och tillsätt sedan morot och halloumi. 1200 g halloumi. 2 Skär halloumin i centimetertjocka stavar och morötterna i tunna stavar. 4 Servera med ris och en blandad sallad
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Smaka av med salt och peppar. Stek löken några minuter och tillsätt sedan morot och halloumi. 1200 g halloumi. 2 Skär halloumin i centimetertjocka stavar och morötterna i tunna stavar. 4 Servera med ris och en blandad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.