Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda medsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Smaksätt salladenmed lime, sesamolja och soja. Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg och låt den sedan ligga och eftersteka i pannan utan värme cirka 15 minuter
Ugnsbakad teriyakilax med något slags vietnamesisksallad. In med en larrebarre alltså och en j-ä-Ä-vligt god sallad på det och lyckan var helt enkelt gjord
Men man skulle ju kunna prova det med kyckling kanske. Jag gillade inte salladen och föredrar nog när det får gotta ihop sig i ugnen som den där hoisinkarrén
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande salladmed massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.