Senare under dagen när vi stannade på en rastplats längs vägen överraskade vi med med enliten bakelse (sockerkaka, spritsad vispad grädde och nio tårtljus - det var dock svårt att få ljusen att brinna utomhus)
Lite konstigt är det kanske att jag som inte tycker om att blanda frukt och bär med choklad valde att baka denna körsbärs- och chokladkaka, men jag tänkte att alla är ju olika och de andra på jobbet tycker säkert om den
Den blev väldigt god och jag kan verkligenrekommenderaden. Emil hamnade snabbt i min famn och sen vägrade jag släppa honom ifrån mig under tiden vi var där
Fyllningen var riktigt god och skulle nog passa bra att använda på cupcakes. För ett tag sedan så testade jag att göra en typisk Amerikansk kaka, både till utseende och smak
En klar favorit i repris. Det ser krångligt ut att göra den…. MEN DET ÄR DET VÄRT. (Bottna dem med en rundel bakplåtspapper så blir det enklare att få ut kakorna)
Ingredienserchocolatecake, One Bowl Chocolate. Saftiga chokladbottnar och knapriga nötmatäng bottnar fyllda med nöt- och vanilj kräm dekorerat med len vitchoklad frosting
Redan när jag började mitt nya jobb för ett halvår sedan fick jag höra talas om att kollegan Maria hade som tradition att någon gång då och då baka och bjuda på en vansinnigt god tårta
En ljuvligt god tårta. Oj, Oj vad den här veckan bara rusade iväg. I helgen när jag gick igenom lite foton hittade jag bilder på en väldigt god tårta som engod vän till mig hade med sig till oss förra midsommaren
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
In the bowl of an electric mixer beat the sugar and eggs until light and very fluffy. Men här har jag hoppat den och istället arbetat om den till enwcc-wariant som är minst lika god
Engod middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på enOS-medalj om ett tag
Mandelmarängbotten. Mandelmarängbotten. Skilj äggvitor och äggulor i olika skålar på valfritt sätt, jag brukar knäcka ägget i enahanden och låter vitan rinna mellan fingrarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.