Tillsist ner med mjölet, jag brukar köra ner 12-13 dl på en gång, knådar och sedan tillsätter jag lite i sänder tills degen blir blank, smidig och så fort den släpper kanterna i bunken, får den inget mer mjöl. Grädda i mitten av ugnen i ca 8-10 minuter
Recept 12-15 st (dubbla gärna receptet). Chokladbollar med kokosflingor istället för havregryn och som man kan söta med antingen björksocker (xzylitol), sukrin, agave eller t
Advent är snart här och jag börjar längta efter att få njuta lite av chaikryddan = pepparkakssmaken. Här bjuder jag på chaigodis som passar perfekt till fikat under advent men även en självklar gäst på godis bordet på julafton
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
”Nu är det officiellt – Birgitta Höglunds fina grillkokbok Grillmat LCHF finns utgiven på engelska som Low Carb High Fat Barbecue, den kommer även ut som E-bok på Kindle
Den här gången har jag gjort ett sockerfritt gelégodis med vårt svenska superbär, svarta vinbär. Jag tränar aldrig på gym utan kör en timmes sjukgymnastik/yogaövningar hemma och så blir det 1-2 timmars promenad per dag
Brukar du äta lördagsgodis. Varför då inte göra ditt egna nyttiga mangogodis, både enkelt och nyttigt, helt gjort på naturliga råvaror och utan tillsatt raffinerat socker
12-15 torkade aprikoser eko. 1 tsk gojibar-extrakt. Hoppas ni förstod instruktionen med upptidningen ca 1- 1,2 min på 450 grader med en mikro. 12-15 torkade aprikoser eko. 1 tsk gojibar-extrakt
Baka Sockerfritte-Magasin är ett magasin speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Därför tycker jag att det nu är ett perfekt tillfälle att lansera mitt femte e-Magasin som har just tema Höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.