Rustika vetelimpor med 4 sädesslag & surdeg toppade med mjöl 4st bröd. (Storlek. 2st bröd per bleck/plåt). Ingredienser. 50g jäst (1st pkt torrjäst á 12g). 1l vatten (ljummet) tallriksmodeller.blogg.se
Havre och vetelimpa Häll i allt i degbunken. Bäst blir brödet om det bakas på menyn för grovt bröd (meny 3 på min Severinmaskin) Matklubben.nu
Havre och vetelimpa med frön 3 dl vatten. 1,5 msk rapsolja. 5,25 dl vetemjöl. 2. 25 dl havregryn. 0,8 tsk salt. 0,8 tsk torrjäst. Solrosfrön. Linfrön johannordin
Rustika vetelimpor med 4 sädesslag & surdeg toppade med mjöl 16st bröd. (Storlek. 2-3st bröd per bleck/plåt). Ingredienser. 200g jäst (4st pkt torrjäst á 12g). 4l vatten (kallt) tallriksmodeller.blogg.se
Vetelimpa med brie, tomat och basilika Till maten bjöd jag också på detta mycket goda bröd, även detta recept är taget ur Ulriksdal kokboken Salt och Sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.