Vetesurdegsbaguetter
Gina Persson
Gina Persson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 burk (150 g) Bagarens Surdeg Vete
  • ½ pkt (25 g) Färsk Kron
  • Jäst för matbröd
  • 5 dl (500 g) Vatten, kallt
  • 13,5 dl (800 g) Vetemjöl special
  • 2,5 tsk (15 g) Salt eller Havssalt
  • 1 msk (20 g) Oliv- eller rapsolja
  •  
  • Vitlökssmör
  • 50 g normalsaltat smör (rumstempererat)
  • 1 stor pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 krm salt
  • (blandas jämnt och förvara svalt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.