Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackadpersilja och peppra
Jag tog händerna tillslut för det var så mycket fett, och jag ville få bort det. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app imobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springertill jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Äggröra med färskpressad grönsaks/frukt juiceJag gör äggröran med riktigt smör, mest för att det blir godare så, men vill man ha den nyttigare kan man använda någon vegetabilisk olja
Iblandblir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idagfinns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalieri maten vi äter
Så häri höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Blanda gurkmeja med kokvattnet tillriset och koka det eller bulgur enligtanvisningpåförpackningen
Jesper Dahl, som arbetat många år i köket hos bla Leif Mannerström, visade oss hur vi skulle få ut fint kött från benen på den lilla halva grisendärpå bordet
Toppa den som du vill. I alla fall är det minfavoritsemla. Gör så här. Roligtfaktiskt att det finnsmiljonervarianter, på den traditionellaklassiska semlan, idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.