Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Så här i höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Blanda gurkmeja med kokvattnet till riset och koka det eller bulgur enligt anvisningpå förpackningen
Julbordet hemma hos Ankis syrra med sambo hjälps vi åt att ordna julmaten till och för vår del innebär det en del sillinläggningar och flera charkuterier från Håkans tillverkning på jobbet
Toppa den som du vill. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
-) Vi har ett favoritrecept på ugnspannakaka vi ofta lagar med rotfrukter i, så när Sofie hade gjort rotfruktspannkakor kände jag med en gång att det var något för oss
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vi varit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.