Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert viddetta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att det är kul att testa nya varianter
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad härpåKärlekpå tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Recept på klassisk skärgårdssill i len och krämig sås gjord på crème fraiche och majonnäs
Så här i höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Blanda gurkmeja med kokvattnet till riset och koka det eller bulgur enligt anvisningpå förpackningen
Och så stöter jag pådetta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön precis före gräddning. På jobbet kom receptet på frallor med mjölet Manitoba Cream på tal för ett par veckor sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.