Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Nästan förvånade befann vioss på hemväg redan vidfemtiden. På vägen hem passade jag på att klara av några jobbärenden, kolla kulörer och fasad på ett hus vi jobbar med
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vi varit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
Den där vintern försvann lika fort som den kom här nere, idag vaknade vi åter upp till gråväder och all den fina vitafrosten var borta och med sig tog densolen och den klarblåa himlen
Vispa socker, vaniljsocker, kardemumma och smör smidigt. Häll i oljan och rör meden slickepott. Till mina shakar lama har jag följt ett vanligt recept på klassiska drömmar men tillsatt kardemumma och mandel
Ett frivillighetsarbete icke värt att förringa då de söndag efter söndag står redo medkakfaten och nybryggt kaffe när sista tonerna från slutpsalmen klingat ut
Och aldrig vet man riktigt medoss vad vi kommer att bjuda på nästa gång. Allt för att ni finingar ska frestas till att laga något av allt det goda vi själva kokar hemma hos oss
Menhäromdagen åt vien gryta meden kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Stekta hyvlade morötter, lite sockerärtor, fläskkött ( som med stor fördel kan uteslutas och så har man en god vegetarisk gryta) paprika, ananas och rödlök
Vi har en hel del massa bilder att ta ossigenom och sortera bland, men så fort det är gjort så kan vi lova er att det blir några inlägg om årets sommarresa och alla godsaker den bjöd på
Tryck ut digestive blandningen på botten i en form med löstagbara kanter. Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.