Där kompenseradesverkligen att vivarkenhar höst- eller sportlov. Den här veckan har gått superfort. (Stressa ihjäl sig och klaga på att man aldrig har tid med någonting
Japp, nu harvi julat hela lägenheten klar idag, vihar alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooksvita Hjortronglögg, menvill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Kvällen började med envinprovning av fyra vitaviner av samma druva, Chardonnay. För låt er inte ens för en sekund luras av att det ser ut att vara en vanlig taco som ni tror att ni har ätit
Om man ser på våra inlägg och recept de senaste veckorna så kan man ju tro att vi bara äter på helgerna och att vardagsmaten överhuvudtaget inte längre existerar i det Mårtenssonska köket
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där denenahuvudingrediensenhar riktigt gamla anor. Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det
Något som vi i alla fall vet blev bra är enenkel laxmiddag som vi absolut vill dela med oss av och med den följer ävenenliten nyhet som vihar funderat ett tag på att införa
De torra skämten till trots så finns det ju faktiskt ett visst mått av sanning i det. Hacka lök, paprika, morötter och vitkål i strimlor och fräs mjuka i lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.