Grilla brödet i grillpanna tills det fått fin färg och grillyta. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Jag harskrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. -) Varm är den riktig kladdig och god men jag tycker nog ändå att den gör sig bättre om den fårvila i kylskåpet ett dygn
Hacka lök och vitlök. Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
Vispasamman färskost och crème fraiche och den smälta chokladen. Vi brukar dock ha en fin gul tårta till påsk, men äran för den får hel min farbror Göran ta på sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.