Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Igår fortsatte vi att laga recept från den. 1 vitlöksklyfta. Tillsätt vitlök och paprikor och fortsätt steka på låg värme minst 20 minuter, rör om ofta, tills paprikan är mjuk och slak. Ugnsbaka 10-12 minuter, tills äggvitan stelnat men gulan fortfarande är lös. 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Idag bakade jag bröd i långpanna, vilket är så himla smidigt och praktiskt. Det är underbart och hemskt på samma gång (vill inte gå upp en klädstorlek, men njuter gärna av godsakerna
För det har vi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris. I min familj har vi tradition att bara lägga ner dem just så här *s*
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.