Smaksätt salladenmed lime, sesamolja och soja. Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg och låt den sedan ligga och eftersteka i pannan utan värme cirka 15 minuter
Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda medsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Lägg upp på tallrikar, häll över den vietnamesiska såsen och servera genast med den ljumma salladen. Till smaksättningen av salladen - riv ingefära och vitlök
½ isbergsalladshuvud. Lägg allt i en mixerbunke tillsammans med finrivet skal och pressad saft av en lime, cashewnötter, soja, vatten, socker, tomatpuré och vinäger
Ugnsbakad teriyakilax med något slags vietnamesisksallad. In med en larrebarre alltså och en j-ä-Ä-vligt god sallad på det och lyckan var helt enkelt gjord
Vispa smöret, sockret och sirapen med elvisp tills det blir ljust och luftigt. De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammans med mynta och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.