Blanda räkorna med olivolja och krydda med salt och peppar. Stek dem sedan i en het torr stekpanna. Passa så de inte steker för länge, då blir de torra och gummiaktiga
Det här är så himla gott och fräscht och man kan varierainnehålletprecis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera liteolika förslag på vad man kan ha i dom
Upphovsmakaren till detta recept är Jennie Walldén, och originalreceptethittarni här. Vi fyllde våra rullar med handpillade räkor, glasnudlar, sallad, alfagroddar, persilja, morot, gurka och salladslök
Såg receptet i SvD för någon vecka sedan. Väldigt frächt och nästan ingentillagning alls, som vanligt så följde jag inte receptet slaviskt utan gjorde som jag tyckte
Vietnamesiska vårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt. Försök att rulla fasta rullar så går det lättare att dela dem införserveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.