Det är en oerhört smarrigdubbelmarineradfläskfilémedfinfinatillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tidochslippa stå vidspisen just innan det är dags att hugga in
Fläskfilé är något jag älskar. Krydda med salt, peppar ochrosmarin. Skala potatis, morötter och lök. Enkelt med grönsakerna är det också eftersom de sköter sig själva i ugnen
Lägg upp pastan, lägg på fläskfilénoch häll på såsen. Stek fläskfiléniskivor, salta och peppra. Lägg mjölet i en hög på bordet Och gör en grop i mjölet
Krydda med salt, peppar ochrosmarin. Skala potatis, lök och morötter. Servera med grönsaker. Tillagning. Lägg smöret i en långpanna och låt det smälta i ugnen
Helgrilladfläskfilémed rostade grönsaker ochgrillad-paprikasås. När vi närmade oss vårt hus efter en långhelg på viftinsågvi att grönskan som legat i dvala länge nu fullkomligt exploderat och döda blommor från i fjol trängdes medpigga maskrosor och gräset kunde slås medlie
Tillsättworcestershiresås, rör om ochhäll svampfräset i en skål vidsidan om. Personligen brukar jag tillsätta några droppar sojasås eller worcestershiresås när jag steker mina kantareller, det knyter ihop smakerna i svampen bra
Putsa ochskiva en fläskfilé. På ett gäng matbloggar har de nu en tävlingmed Cantadou, och när jag bläddrade runt bland bidrageninspireradesmin mathjärna till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.