)Till fyra portionerWallenbergare. Smaksätt med salt och peppar. Koka upp och smaka av. )Självklart kan man även använda kalvfärs till biffarna, som det egentligen ska vara i Wallenbergare
Har tidigare endast försökt göra Wallenbergare en gång, med Mannerströms Husmanskonst som ledsagare, men det var tyvärr med dåligt resultat då biffarna blev toklösa och inte höll ihop
Wallenbergare. Rör ner mjölk och smör och smaka av med salt och peppar. Skala och koka potatisen mjuk. Servera biffarna med potatismos, lingon och ärter
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Rör ner mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar RÅRÖRDA LINGON Rör de tinade lingonen och socker tills sockret lösts upp
Mixa kalvfärsen med kryddblandningen och saltet. Vilket som är originalet eller inte är kanske svårt att svara på men med hela ägg blir biffarna lite fluffigare med sufflékänsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.