Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Till lunch bjöd jag på Vildsvinsgrytamed äpple och glögg. dem koka med de sista minuterna. En perfekt gryta som kräver minimalt med jobb och mår gott av ett par timmar på spisen
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Färga med soja och smaka av med salt och peppar. Lägg de torkade trattkantarellerna i kallt vatten. Här kommer ett riktigt gott recept på vildsvinsgryta
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller
Stek kantarellerna i smör ihop med löken. 1 liter kantareller. 1 liter kantareller. En god höstpaj som passar just nu när svampen är högaktuell tidsmässigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.