Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
God kväll. Började dagen väldigt tidigt, för tidigt med tanke på sömnen. Igår var jag och mamma med Elsa in till Öron-näsa-halsavdelningen eftersom hon har fått så mycket ondare i halsen
Pulled pork. Vi äter ofta pulled pork och nuförtiden lagar jag den i min Crock Pot. Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på
Så åk nu och köp en vildsvinskarré. Helstekt vildsvinskarré m/rotgrönsaksgratängKarré ca 1 kgFärsk salviaFärsk rosmarinOlivoljaSalt & peppar1 halv rotselleri3 svartrötter3 palsternackor2 klyftor vitlökBadda in köttet med kryddor och olja
. Nu är det mer än inne med pulled pork. Redan förra midsommar så gjorde jag pulled BBQ Chicken till en tävling, som jag faktiskt vann med det receptet
Jag har gjort pulled pork flera gånger och det blir mycket gott. Det viktigaste där är barbecue såsen. Jag lagar min egen efter ett recept som jag hittat på bloggen 56kilo
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.