Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisstmen jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Vilken lycka att få plocka sina egna rabarber i trädgården. Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Crostini medtapenad. Smaka avmed salt och peppar. Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Blanda sist i färsen och låt densen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans medlöken som finhackats. Garnera med cashewnötter eller jordnötter och koriander
Riktigt goda cupcakes med mycket chokladsmak, citron och lite lakrits. De är fyllda med lemoncurde och det receptet finns under fliken tårtfyllning här på bloggen
Idag gjorde jag en klassisk chokladkola som jag smaksatte med chiliflingor. Till mitt försvar så ger jag faktiskt bort en stor del av det som tillverkas i present till kollegor och vänner så vi kommer inte äta ALLt själva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.