Pizza är ett bra alternativ tycker jag, och funkar faktiskt vilken dag i veckan som helst. Du kan göra det så lätt för dig som möjligt och använda färdig pizzabotten och tomatsås, eller så ökar du insatserna lite grand och gör en del själv
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. Däremot hade jag inte tid att stå och göra glutenfri deg till mig själv just då, så jag tog flatbröd från Moilas som botten, vilket blev helt OK
Skölj och skiva persikorna och skala och skiva rödlöken tunt. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen och skär sparrisen i tunna skivor på längden
Och det är lika bra att baka en stor sats. Tillsätt resterande vatten och olja. Diska bunken och torka den, häl i lite olja och smörj runt i bunken, tillsätt degen och pudra över lite mjöl
Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Rör ihop ochoch klicka ut på mackan. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.