***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
I kväll skajag göra kanderade rosenblad filodeg. Smält smöret i micron obs stek den ej för du ska varva hela kalaset med den, nötter och hemmalagad sirap för en saftig baklava
Agavesirapen går att använda i både bakverk och matlagning och är vanligt förekommande inom raw food, men personligen avråder jag från att använda agave på grund av den höga fruktoshalten
01. Pasta med halloumi. Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela. Och ibland så blir det bara pasta och halloumi = smidigt, snabbt och mättande
De bästa rätter jag någonsin totat ihop har kommit till genom att jag stått där och blängt på en kornmjölspåse, en burk oliver och en ättiksflaska och tänkt att
Stek Wallenbergarna gyllenbruna på båda sidor på svag värme. Fyrtiofem minuter ska klippas ihop utav flera dagars inspelning och ibland hamnar bitar på “klippgolvet†som man sa förut, när film var filmremsor
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Mandelmjölet ska siktas, så väg det efter siktningen eftersom det kan bli lite stora mandelbitar kvar i silen ( kan sparas till annan bakning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.