Viltköttbullar med lingon och senapssås
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl socker
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • 1 dl rödvin
  • 2 kanelstänger
  • 3 stjärnanis
  • 5 cm skalad, finriven färsk ingefära
  • 0,5 urkärnad, finhackad röd chili
  • 0,5 kg lingon
  • 3 dl vitt formbröd kantskurna, i tärningar
  • 2 dl mjölk
  • 75 g smör
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 finstrimlad salladslök
  • 1 msk färsk timjan på kvist
  • 2 lagerblad
  • 1 lätt uppvispat ägg
  • 500 g vildsvinsfärs eller annan viltfärs
  • 0,5 msk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 0,5 tsk riven muskot
  • 300 g pasta t ex penne eller tagliatelle
  • 3 dl utspädd viltbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk majsstärkelse
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk hackad färsk dragon
  • 2 krm salt
  • 3 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.