Viltkebab med två såser
recept.viltmat.nu
recept.viltmat.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg viltfärs finmald
  • 1 msk spiskummin finmald
  • 3 st vitlök klyftor, pressade
  • 1 st ägg
  • 2 msk svartpeppar grovmalen
  • 2 tsk salt
  • 2 msk lökpulver
  • 250 g turkisk yoghurt
  • 1 st vitlök klyfta, pressad
  • 1 nypa salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk paprikapulver starkt
  • 500 g krossade tomater
  • 1 st gul lök finhackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st köttbuljong tärning
  • 1 dl vatten
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 nypa socker
  • ½ tsk spiskummin
  • chilipeppar färsk, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.