Blanda bären och sockret i en bunke. Låt blandningen stå och safta sig i ett par timmar. Rör ner natriumbensonat i lite av sylten och rör sedan ned det i resten av sylten
Hittade på en egen version av en frukost paj till frukost idag, den blev jätte god och fräsch. Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fyllde med en sötsyrligt svart vinbärsröra
För en vecka sedan hade vi ju stor fest eftersom jag fyllt år och David tagit examen. Vi hyrde en lokal vi har i föreningen och bjöd in massa härliga människor vi tycker om
Två sådana bottnar och den godaste hallonmoussen emellan. Lät ena botten vara kvar i springformen och hällde över hallonmoussen, jämnade till och la på den andra botten på moussen
Idag ska skinkan ugnsbakas, granen tas in, julpyntet fram och det allra sista fixas. För den händelse ni inte gjort något julgodis tänkte jag så här i sista stund dela med mig av ett busenkelt och lättfixat recept på fudge
Nu när det är bärsäsong är det läge att safta och sylta. Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Själv så har jag gett mig flera nya löften som jag ska försöka hålla och det är att jag ska börja träna, äta mer hälsosamt, och att våga ta för sig mer av livet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.