Koka upp vattnet och lägg i vinbären. Låt koka en halv timma. Sila av vinbären och häll tillbaka saften. Koka upp igen och lägg i skalade och skivade äpplen
1 liter rensade vinbär7,5 dl vatten2 dl socker3,5 msk potatismjölLägg alltsammans i en kastrull och rör om så att allt blandar sig väl och så att potatismjölet rörs ut ordentligt
Hallon- och vinbärskräm. Print PDF 4 portioner Hallon- och vinbärskräm. Den här dessertkrämen är härligt syrlig tack vare blandningen av hallon och röda vinbär och den serveras kall med grädde och flisad mandel
Hallon- och vinbärskräm. Print PDF 4 portioner Hallon- och vinbärskräm. Den här dessertkrämen är härligt syrlig tack vare blandningen av hallon och röda vinbär och den serveras kall med grädde och flisad mandel
Här bjuder jag på en kall vinbärskräm gjord på röd vinbär, och jag har toppat den med lättvispad grädde och hemgjorda små kolasmakande kakor med lätt krydda av kanel och kardemumma
Rensa bären om det behövs. Koka upp vatten, lägg i bären och låt dem koka 10 minuter. Häll massan i en finmaskig sil eller silduk och låt den självrinna ca 30 minuter ned i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.