Den första rätten blev alltså en kebabtalltik, den andra rätten blev en mera traditionell stek som jag serverade med en god sås av den kryddiga köttsaften som bildades under tillagningeni vakumpåsen
Jag fullkomligt dränker tallrikenmedsåsen. Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Rör ihop alla ingrediensernatillsåsen. Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod tillfisk. Passar lika bra till panerad, kokt eller grilladfisk
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Låt det koka upp under omrörning, tillssåsen tjocknat. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsisåsen
Minns du den kalla, vitasåsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Vi åt det tillsammansmed sallad och vitlökssås. Pulled älg slår pulled pork med hästlängder. Så himla gott och jag lyckades få riktigt bra smak på köttet
Det är rejält med hetta isåsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Och du, tagga mig gärna på Instagram eller Facebook om du testar såsen så jag vet vad du tycker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.