Det blev chèvretoast med vinkoktafikon, fiskrulader i butternutsås (äntligen kom jag till skott. lägg i fikon och häll på vinäger och vin, vinet lite i taget
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna. Pernilla 4 pers 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Plockmat och tillbehör advent, barn i köket, chevré, före maten, fikon, getost, glöggmingel, glutenfritt, höst, honung, nötter, recept, vegetariskt
Jag kommer ihåg en efterrätt som var vanlig på 70 och 80-talet, konserverade päronhalvor som ugnsbakades med after eight, helt okej men man måste kunna göra något roligare än det med päron
RECEPT - VANILJ- & VINKOKTA PÄRON med VANILJSEMIFREDDO. & Vinkokta Päron. & Vinkokta Päron. När glassen har ca 1 timma kvar i frysen gör du dina vanilj- och vinkokta päron
Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor. Vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor- recept 10 personer
Skölj kycklingen och torka av den. Dela den i portionsbitar. Skala löken och skär den i klyftor. Häll buljong, vitt vin, pressad apelsinsaft, lök, pressad vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och dragon i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.